Vem är jag?

IMG_0004_1

”Endast döda fiskar flyter med strömmen”

Du finner mig även här:

Instagram

3 reaktion på “Vem är jag?”

  1. Egentligen brukar jag alltid fråga först, när jag har hittat en bild på nätet som jag skulle vilja använda i min blogg. (Och då brukar jag alltid få tillstånd, dvs när det gäller professionella fotografer inser jag att de vill ha betalt så då letar jag reda på en annan bild).

    Nu gör jag tvärtom, frågar i efterhand och hoppas att jag får ett OK, annars tar jag naturligtvis bort bilden på den sädesärledrabbade bilen.

    För övrigt tycker jag att vår sädesärla borde ha fullt jobb med att mata sin hona som rimligen bör ligga på ägg nu – i stället för att försvara reviret mot bilar och fönsterrutor.

    1. Hej Dr No 😉
      Självklart får du använda bilden. Intressant att läsa om din ”galna” sädesärla! Vår galning är saknad (?) då han inte dykt upp på vår tomt de senaste två vårarna. Han var antagligen kaxigare än man normalt sett borde drista sig till att vara som liten sädesärla… Jag såg honom vid flera tillfällen gå till attack (!) mot betydligt större fåglar (exv duvhök!). Jag inbillar mig att det är hans ”fru” som stannat kvar – med ny make och nya kullar. Numera har vi till och med två häckande par på tomten. Tacksamt nog har ingen av dem attackerat vare sig hus eller bilar… Än 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *