Filmtajm – hujedamig sån fart vi har!

Har skaffat mig en ”gorilla-pod” så att jag kunde fästa min lilla kamera vid bomhållaren i ena hörnet av ridhuset happy.gif Så jag testade det i fredags em. Först hade jag släppt lilla Maysan lös så hon fick pysa ur sig lite rörelse (hela veckan har verkligen varit skit ridmässigt… stark häst som sköt huvudet i taket och bara skulle galoppera, eller möjligen skritta på lång tygel *suck*) Sen longerade jag henne inspänd:

Jag är egentligen en rätt ovan longör – LeRo longerade jag alltid lös. Sen satt jag upp; jag vill varna lite för en del bryska tag… wink.gif Jag VILL verkligen inte behöva ta tag så mycket, men nöden har ingen lag…

Det är mest ”nig-å-kuta-runt” men det som hjälper för att komma till någon form av arbete är; bakdelsvändningar, skänkelvikningar och skolor. Lösgörande för både kropp och själ. Även om det inte räcker hela vägen tongue.gif

Ännu en snutt;
Blev lite lustig vinkel på ridhuset – det ser liksom ännu smalare ut än vad det är happy.gif
I morse var det som vanligt lektion – jag kan banne mig inte minnas vad vi gjorde… Men det kändes bra clapping.gif biggrin.gif . Efter sedvanligt fika tog jag itu med mina juniorer. Första gruppen fick rida kadrilj – och de var så himla duktiga! Andra gruppen fick skutta lite. Tänk vad GLAD jag blir varje lördag av lektionerna. Tänk att det GER så himla mycket att stå på marken wub.gifNu blir det natti-natti så det kan bli tidig morgon med fodring och handräckning på nybörjarkursen i morgon bitti.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *